Masini de frământat aluat pentru pâine, pizza și patiserie

În această secțiune puteți găsi o gamă largă de mașini de frământat aluat profesionale, cu o structură din oțel inoxidabil, robustă și fiabilă.

Mașinile de frământat profesionale sunt indispensabile pentru pizzerii, brutării și patiserii și sunt foarte populare în sectorul catering hotelier și în restaurante. În același timp, aceasta este soluția ideală chiar și pentru cei care iubesc aluatul și pâinea și care doresc să le facă acasă cu puțin efort.

Simplu de utilizat și cu o amprentă redusă, sunt fabricate cu cele mai bune tehnologii pentru a permite prelucrarea rapidă a aluatului și omogenitatea maximă a masei. Viteza este doar unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării unei mașini de frământare a aluatului: fără tel și polonic, în câteva minute puteți obține compuși fără cocoloașe, bine amestecați și oxigenați.

Mașini profesionale de frământare a aluatului, protagonistele bucătăriilor moderne

Printre mașinile noastre profesionale de frământare a aluatului pentru catering, puteți alege între diferite tipuri de mașini de frământat aluatul pentru pizza, inclusiv:

  • mașini de frământare profesioniste cu recipient detașabil pentru pâine și pizza
  • mașini de frământare cu furci
  • mașini de frământare cu brațe mecanice
  • mașini de spiralat cu recipient rotativ

pentru prelucrarea aluatului moale sau consistent.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații!

Dr. Zanolli Srl
Via Casa Quindici, 22 | 37066 Caselle di Sommacampagna | Verona - Italy - Tel. +39 045 8581500 - Fax +39 045 8581455 P.IVA 00213620230 REA VR-57706
request
Zanolli is certified UNI EN ISO 9001 for the entire process
Follow us