Zanolli Forni e Macchine este partener tehnic oficial al celor mai importante școli de formare profesională italiane:Cast Alimenti (Rezzato, BS),Campus Etoile Academy (Toscana, VT),  Scuola della Pizza Italiana  (Udine), Capac Politecnico del Commercio (Milano), și Cucina(Verona).

Susține la nivel mondial organizarea de cursuri professionale cu cei mai pregătiți chef pizzaioli. Profesioniști recunoscuți la nivel internațional precum Lorenzo Collovigh, Marco Viesi și campioni mondiali Carmelo Oliveri, Gianni Calaon și Federico de Silvestri.

La sediul său de la Caselle di Sommacampagna (Verona) a organizat cursuri de formare profesională cu Academia Pizzaioli și cu Școala Italian de Pizzaioli. Cursurile durează o săptămână și includ lecții teoretice și exerciții practice cu utilizarea cuptoarelor și a echipamentelor Zanolli. Se enumeră doar câteva dintre principalele activități care au loc la momente diferite de studiu: tehnici de amestecare diferite și de gătit, concepte teoretice cu tehnicieni interni, cursuri cu chef pizzaioli.

În Italia și în străinătate serviciul Ristoconsulting International poate vă poate susține în fiecare fază de deschidere a localului dvs., ocupându-se de proiectarea și începerea activității datorită unei game largi de consultanță în domeniul serviciilor de restaurant.

Informații

Dacă sunteți interesat să participați la unul dintre cursurile Zanolli pentru producători de pizza, nu așteptați.

 

Dr. Zanolli Srl
Via Casa Quindici, 22 | 37066 Caselle di Sommacampagna | Verona - Italy - Tel. +39 045 8581500 - Fax +39 045 8581455 P.IVA 00213620230 REA VR-57706
request
Zanolli is certified UNI EN ISO 9001 for the entire process
Follow us