Pizza sau alte rețete gastronomice?

Cuptorul electric  Citizen PW este potrivit mai presus de toate, dar nu numai pentru coacerea pizzei. Supapa de descărcare abubi de serie permite, de asemenea, coacerea altor reţete.

În funcție de specialitatea dvs., puteți coace pizza rotundă, în lopată sau în tavă dar și toate specialitățile gastronomice. Puteți alege versiunea cu uan sau două celule și să construiți cuptorul în funcție de necesitățile de producție, cu posibilitatea de a suprapune până la 3 module.
Mai simplu în modelul electromecanic, Citizen devine complet cu versiunea digitală. În plus față de controlul temperaturii și controlul diferențiat între cer și podea, puteți programa camera de coacere să fie pornită în orice zi a săptămânii și să decidă ce ciclu de coacere să activeze, din cele 9 disponibile.

Cu un ochi mereu atent la consum și protecția mediului, cuptorul este echipat cu un regim de economisire a energiei „Economy”, care înjumătățește consumul instantaneu, când ciclul de producție permite acest lucru.
De astăzi puteți decide să acoperiți complet interiorul camerelor de gătit refractare și, de asemenea, să vă echipați cuptorul Citizen cu kitul de rezistență îmbunătățit pentru a obține performanțe extreme.

 

Cuptoare electrice pentru pizzerie și gastronomie

Rezultatul unei cercetări continue și aprofundate, Citizen PW este construit în conformitate cu cele mai moderne criterii de proiectare și construcție pentru a garanta coacerea pefectă a pizzei.

5 bune motive pentru ca Citizen PW să devină cuptorul dvs. electric

  1. Simplitate a utilizării
  2. Modularitatea care vă permite să adaptați cuptorul la nevoile dvs.
  3. Printre opțiuni, camera de coacere complet acoperită cu material refractar
  4. Panou digital cu cartelă programabilă
  5. Posibilitatea de a crea versiunea dvs. specială la cerere

Cuptoare electrice pentru pizzerie și gastronomie Citizen PW – Zanolli | Zanolli
citizen_6+6F_cella
citizen_6+6L
Cit6+6F
citizen_6L
request

Cerere de informatii

Privacy Policy*
 Letto e compreso

Iscriviti alla newsletter per finalità di marketing*
 Acconsento Non Acconsento