Pentru aluaturi moi și omogene optați pentru modelul Demetra

În cadrul mașinilor pentru pizzerii, patiserii și brutării, mașinile de frământare  cu furcă sunt perfecte pentru a amesteca aluaturile fără a le încălzi, chiar și cele consistente, și pentru a obține un produs de calitate. Grila superioară a mașinii Demetra vă permite să controlați aluatul și includerea ingredientelor inclusiv pe parcursul frământării.

Pentru aluaturi foarte dure este disponibilă și mașina de frământat  Demetra Pane, și mai robustă.

Amongst the machines available for pizzerias and bakers, fork kneading machines are perfect for amalgamating dough without heating it, even when its stiff, giving a consistently high quality product Demetra’s top protection grid allows the dough to be checked and for the ingredients to be introduced even whilst the machine is working.

For really hard stiff dough the even tougher Demetra Bread is available.

Mașini de frământare cu furci

Recomandată în special pentru pizzerii, patiserii și brutării, Demetra amestecă în mod omogen și rapid atât volume mici cât și cele mari de aluat, chiar și pe cele mai consistente.

5 bune motive pentru ca Demetra să devină mașina dvs. de frământare aluat

  1. Pregătirea de aluaturi moi și omogene
  2. Potrivită și pentru aluaturi mai dure
  3. Zgomot redus și fiabilitate
  4. Nu încălzește aluatul
  5. Versatilitate și funcționalitate

Mașini de frământare cu furci, Demetra – Zanolli | Zanolli
Demetra
Demetra
Demetra
Demetra
request

Cerere de informatii

Privacy Policy*
 Letto e compreso

Iscriviti alla newsletter per finalità di marketing*
 Acconsento Non Acconsento