Pâine și dulciuri înfășurate într-o turbină plăcută

Rotor Wind este cuptorul cu convecție care răspunde exigențelor dvs. de producție. Este disponibil în diferite modele: de la cel mai mic model, capabil să conțină 8 tăvi, până la cel mai mare, care permite coacerea simultană a 36 tăvi (40 × 60 cm).

În cazul unei panificații sa a unei oatiserii de mari dimensiuni, acesta este cel mai potrivit cuptor pentru laboratorul dvs., deoarece tehnica de coacere prin convecție permite o productivitate ridicată. Pentru a obține o versatilitate maximă, este posibilă combinarea modelelor Rotor Wind pentru 8 tăvi cu cuptoare statice precum Teorema Polis Pw.

Celulă de dospire

Celulele de dospire permit ca produsele preparate să fie păstrate într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată, pentru a asigura dospirea perfectă. Acestea sunt compatibile cu cărucioarele cuptoarelor rotative pentru a deplasa întregul cărucior în interiorul cuptorului și pentru a continua coacerea, cu o clară economie de timp și muncă.

Cuptoare cu convecție “Rotor Wind” pentru brutării și patiserii

Dacă administrați o brutărie sau o patiserie cu o producție ridicată, Rotor este cuptorul potrivit pentru afacerea dvs. datorită căruciorului rotativ pentru încărcare și descărcare rapidă.

5 bune motive pentru ca Rotor Wind să devină cuptorul dvs. cu convenție

  1. Productivitate ridicată
  2. Coacere cu convecție
  3. Cărucioarele extraibile pentru confort major
  4. O gamă largă de alegere
  5. Posibilitatea de combinații personalizate

Cuptoare cu convecție “Rotor Wind” pentru brutării și patiserii Zanolli | Zanolli
ROTOR WIND 1-2 (2)
ROTOR WIND 3F-4F (2)
ROTOR WIND 3L-4L (2)
ROTOR WIND 5F (2)
ROTOR WIND 5L (2)
CELLA ROTOR WIND
request

Cerere de informatii

Privacy Policy*
 Letto e compreso

Iscriviti alla newsletter per finalità di marketing*
 Acconsento Non Acconsento